Kuukausikatsaus: Melkoinen maaliskuu

Tämä ei ollut ihan perinteinen maaliskuu.

Kuukausi sitten kalenterini oli tyhjyydestä valkea. Nyt kääntäessäni sivua olin kiitollinen siitä, että vastassa oli jälleen valkoista.

Maaliskuu oli täynnä haastatteluja. Ensimmäiset julkaistiin jo neljä päivää ennen kirjani ilmestymistä. Sen jälkeen oli telkkaria, radiota, sähköpostihaastattelua ja artikkelien kirjoittamista.

Olen kerännyt kaikki kirjaani koskevat jutut mediasivulle, jotta pysyn edes jotenkin kärryillä, missä kaikkialla kuolemanrajakokemukset ovat herättäneet kiinnostusta.

Tämän kaiken lomassa olen kirjoittanut väitöskirjaa, suorittanut kahta jatko-opintoihin liittyvää pakollista kurssia verkko-opintoina ja tehnyt vapaaehtoistyötä sekä masentuneiden että kehitysvammaisten hyväksi.

silta

 

 

 

 

Silta-lehden kannessa puhaltelen kynttilöitä kirkkohallituksen tiloissa.

 

 

 

 

 

 

Olen ilahtunut ja kiitollinen viesteistä, ajatuksista, kokemuksista ja runoista, joita olette minulle lähettäneet. Erityisen ilahtunut olen siitä, kuinka kirjani on tavoittanut eri uskontoja, filosofioita ja näkemyksiä edustavat lukijat. Meillä on jotain hyvin perustavanlaatuista, joka yhdistää meitä kaikkia.

Ihmetellen olen lukenut treffipyyntöjä, jotka ovat joskus mutkaisia, joskus hyvinkin suoria. Kun on aamuseitsemältä televisiossa puhumassa kuolemasta, romantiikka ei ole ensimmäinen asia, joka itselläni tulee mieleen. Valitettavasti tämä on poikinut myös ehdotuksia kaikenmaailman rehtoreilta, joilla yleisöluennot kuolemasta eivät olleetkaan se, mikä oli mielessä.

Auta armias, jos olisinkin kirjoittanut kirjan elämästä!

Suurin saavutukseni kirjan lisäksi oli kuitenkin se, että opin joogaamaan päällä seisten (salamba sirsasana).

asana

Huhtikuussa uusiin haasteisiin ja asentoihin!

One thought on “Kuukausikatsaus: Melkoinen maaliskuu

  1. 😀👍

    su 1. huhtikuuta 2018 klo 17.37 Miia Kontro kirjoitti:

    > miiakontro posted: “Tämä ei ollut ihan perinteinen maaliskuu. Kuukausi > sitten kalenterini oli tyhjyydestä valkea. Nyt kääntäessäni sivua olin > kiitollinen siitä, että vastassa oli jälleen valkoista. Maaliskuu oli > täynnä haastatteluja. Ensimmäiset julkaistiin jo neljä päivää” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s