Aurinkoa, kirjoittamista ja vielä lisää aurinkoa

Kirjoittaminen tähän blogiin oli huomattavasti aktiivisempaa silloin, kun projektini olivat yhden käden sormilla laskettavissa. Nyt olen viime aikoina keskittynyt seuraavaan kirjaani ja viettänyt taivaallisen ihania hetkiä uuden kustannustoimittajani kanssa pohtien fonttikokoja  samanlaisella vakavuudella kuin maailmanpolitiikkaa.

Olen myös tehnyt paljon vapaaehtoispäivystystä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Minusta on tullut aika ammattimainen itsemurhan estäjä. Small talk ei ehkä ole minun juttuni, mutta kun keskustellaan elämästä ja kuolemasta, ja siitä kuinka mieluummin olisi rajan toisella puolen, päästään minun kentälleni.

Kevyttä vastapainoa tälle on ollut faktorianalyysi, jonka parissa olen viettänyt todistetusti ainakin muutaman hetken. Myös ensimmäinen tieteellinen artikkelini julkaistaan tässä kuussa – jos Luoja suo. Sen parissa on vietetty itku jos toinenkin.

Kun sanoin ohjaajalleni, etten voi tehdä artikkeliväitöskirjaa sen takia, että ensimmäisen artikkelin takia itkin kaksi päivää, hän sanoi, että kaksi päiväähän on vähän. Kaksi viikkoa on kuulemma normaali itkuaika.

Lukuisista pyynnöistäni huolimatta kesä on edelleenkin jatkunut aurinkoisena, mikä ei millään tavalla edistä tätä väitöskirjan kirjoittamista. Mutta nautiskelen nyt näistä aurinkoisista päivistä, sillä syksy tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen ja vieläkin hektisempi kuin tämä kevät ja kesä.

On paras meditoida vähän varastoon.

img_20180616_192650-e1529171231196.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s