Kuukausikatsaus: Elokuu täynnä ihmeitä

Huh, mikä elokuu!

Koska ykkösasia elämässäni tällä hetkellä on väitöskirjani, on mainittava, että kyllä se etenee. Näin elokuussa jopa ohjaajani eli sain kerralla tuplattua ohjaajatapaamisteni määrän. Aikataulussa edetään, vaikka oikeastaan mitään aikataulua ei edes ole – johtuen lähinnä siitä, että aika on abstrakti käsite ja mitä sitä nyt kahlitsemaan. Artikkeliväitöskirjan tekeminen on kuin tekisi neljä gradua samasta aiheesta eri aineistolla ja eri näkökulmasta. Siltä se tuntuu nyt. Katsotaan, mitä mieltä olen aiheesta kolmen vuoden päästä.

Kuukauden kohokohta oli runokirjani julkaisu. Jännitin esiintymistä Kansallisteatterissa niin, että itketti, tukehdutti ja pyörrytti, mutta kun lavalle pääsin, olisin voinut asettua sinne taloksi.

Ja mikä parasta: ensimmäinen arvio kirjastani julkaistiin tänään Karjalaisessa.

“Näin vahvaa esikoisrunoteosta kohtaa harvoin.”

Olisin voinut kiljua, mutta olin kirjastossa, joten istuin, itkin ja soitin iskälle.

Myös kuolemanrajakokemuksista tuli puhuttua rajatieto-piireissä. Se oli mukavaa vaihtelua tähän eutanasiantäyteiseen elämääni. Nyt syksyllä luentoja on tulossa enemmänkin. Niitä innolla odottaen!

Viime kuussa mainostin, että uudistin kotisivuni. Tällä kertaa olen ottanut taas uuden harppauksen eteenpäin ja nyt käytän instagramia. Siinäpä jotain, mitä en ajatellut koskaan tekeväni. Olen ollut aiemmin niin somevastainen, että olen lähes järkyttynyt tästä tämän hetken somettamisesta, mutta tiedän, että vielä tulee se hetki, kun vetäydyn erakkoluostariin johonkin internetin ulottumattomiin. Sitä ennen ollaan vielä yhteyksissä ja otetaan iisisti.

Viime kuussa puhuin tulevista kirjaprojekteista hypoteettisessa sävyssä. Nyt on muutamakin idea odottamassa manifestoitumista materialistiseen todellisuuteen. Niistä enemmän sitten lähivuosina.

Unelmia sinkoutuu avaruuteen.
Parkkipaikat tyhjenevät.
Taudit on voitettu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s